İş Görüşmesi Kıyafetleri Nasıl Olmalı?

İş Görüşmesi Kıyafetleri Nasıl Olmalı? | Join Us

İş görüşmelerinde konuşma stilimizden hareketlerimize, el sıkış şeklimizden heyecan durumumuza her şey takip edilir ve karar verme sürecini etkiler. Fakat bütün bunlardan önce karşı tarafı etkileyen bir şey vardır ki o da fiziksel görünüşümüz. Bu yüzden iş görüşmelerinde saçlarımızdan, kıyafetimize hatta aksesuarlarımıza kadar birçok unsur büyük önem taşır.

  • Genellikle etek veya pantolonlu bir takım elbise giyebilirsiniz. Böylece daha profesyonel bir görünüm yakalarsınız. Kıyafetiniz rahat olmalı ve size iyi uymalıdır.
  • Klasik olarak ceket-etek veya ceket-pantolon kombini dışında seçeneklerde vardır. Klasik veya Casual bir elbise kendinizi göstermenize fırsat tanıyabilir. Etek boyuna dikkat etmeyi unutmayın.
  • Profesyonel bir görünüm için kot pantolon gibi gündelik kıyafetler hoş karşılanmayabilir bunu yerine keten bir pantolon ve üstüne iyi ütülenmiş şifon bir gömlek ya da bluz tercih edebilirsiniz.
  • Daha gündelik bir görünüm yakalamak istiyorsanız ve başvuru yaptığınız şirkete de uygunsa kot pantolon ya da etek tercih edilebilir. Üstüne de rahat bir gömlek ya da iyi seçilmiş bir bluz kombini yapabilirsiniz.
  • Gündelik ayakkabılar, çok renkli ayakkabılar, spor ayakkabılar, stilettolar ve sandaletlerden kaçının. Ayakkabı renginin kıyafetin geri kalanıyla eşleştiğinden emin olun. 
  • Kadınlar sarkan küpeler ve kollarla dolu bileziklerden kaçınmalı ve erkekler saat ve / veya alyans dışında çok az mücevher takmalı veya takmamalıdır.

Join Us, iş görüşmesi için en uygun kombini oluşturmanız için seçenekler seçeneği sunuyor.

Renklerin Önemi

İş görüşmesi kıyafeti kombinlerinizde renklere dikkat edilmelidir? Renklerin sıradan bir kelimeden olması gereken bir şey. Bunu göz önüne alacak olursak, tercihiniz kıyafetin rengine de dikkat çekmek. Son moda olan neon renklerden, donuk kahverengi tonlarından, baştan aşağı tek renkten renklerden uzak durmalısınız.

Siyah Kombinler

Siyah gibi onun hayalini ve şıklığını garanti edeceklerini tercih edebilirsiniz. Bunun için üst giyim olarak Püskül Detaylı Simli Tüvit Hırka, Kemerli Kol Detaylı Triko Hırka ve Broş Detaylı Tüvit Ceket gibi ürünlerimize göz atabilirsiniz. Bol Paça Basic Triko Pantolon, Püskül Detaylı Tüvit Etek veya Dikiş Detaylı Basic Pantolon gibi alt giyim kıyafetlerini de tercih edebilirsiniz.

Gri Kombinler

Gri gibi huzur veren renklerdeki iş görüşmelerinde hakkınızdaki olumlu ve pozitif anlam aşılar. Alçak gönüllüğü ifade eden, uzlaştırıcı ve dengeleyici olan bir renktir. 

Pantolonlu Kombinler

Hem rahat hem de klasik şıklığı yakalayacağınız triko pantolonlar iş görüşmeleri için en uygun tercihler arasında yer alır. Dikiş Detaylı Basic, Bol Paça Basic ya da Beli Lastikli olarak seçebileceğin triko pantolonlar ile risksiz şıklığı garanti edebilirsiniz. Üstelik her türlü üst modelle kolayca kombin yapabilirsiniz.

Ceketli Kombinler

Büyün kıyafetlerini klasik bir araçla büyütecek zamansız şıklığı yakalamanızı yapabilecek ceketler soğuk havalarda iş görüşmelerinin en büyük kurtarıcılarındır. İster gömleklerinin üzerine giyilebilecek olan elbiseler ile birlikte sizin için uygun olan triko ceketler daha güvenilir ve ciddi olacaktır. Stilinizde zayıf bir tasarım yaratmak için Sim Detaylı Fermuarlı Tüvit Ceketlerimize ve Broş Detaylı Tüvit Ceketlerimize göz atabilirsiniz. 

Elbise Kombinleri

Her mevsim gardırobumuzu ele geçirin Join Us triko elbiseler iş görüşmeleri için ideal tercihlerdendir. Şıklığı ve bir arada olabilecek olan triko elbisenizi, topuklu ayakkabıyla kombin yapabilirsiniz. 

Etek Kombinleri

İş görüşmesinde hem rahat, hem şık, hem de zarif görünni olacak olan bize katılın triko etekleri yazın güzel havalarda kısa bluzlarınla ​​giydirebilirsiniz. Rahat kombinleyebileceğiniz Yırtmaçlı Basic Triko Etek, Sim Detay Fermuarlı Tüvit Etek veya Püskül Detaylı Tüvit Etek gibi modellerimize göz atabilirsiniz.

Bluz Kombinleri

Farklı renk seçeneklerinizi ve şıklığınızı gösterebilirsiniz. Trendlere uyan küçük görüntülera sahip Join Us Bluz koleksiyonumuz ile kombinlerinize hareket katabilirsiniz.

Makyaj ve Aksesuar Tercihi

Makyaj ve oje sade olmalı; cilt tonunuza olan tonlar tercih edilmeli. Makyajda parlak sıra dışı renklerden uzak durulmalı veya yarım çok uzun tırnaklardan kaçınılmalıdır. Takı ve saç aksesuarını minimum düzeyde tutun ve parlak olmayan makyaj tercih edin.

 

Başarı ile kayıt oldunuz
Bu mail adresi ile kayıt olunmuştur!