En Tarz Kombin Önerisi:Dolapların Vazgeçilmez Rengi 'Siyah'

En Tarz Kombin Önerisi:Dolapların Vazgeçilmez Rengi 'Siyah'

Siyah Kazaklar Nasıl Kombinlenmeli?

  Siyah kazak nasıl kombinlenir sorusunun cevabını almak için doğru yerdesiniz. Günlük hayatta kullanım için uygun olan siyah kadın kazak kombinleri yoğun geçen günlerde kadınların stiline farklı bir hava katmaktadır. Bisiklet yaka siyah triko kazaklar ile kanvas pantolonunuzu birleştirebilir, altına ise boğazsız spor ayakkabılarınızı giyebilirsiniz. Bulunduğunuz mevsim sonbaharsa üzerinize siyah deri ceket alabilir ve bu görünümü zincir bir kolye ile tamamlayabilirsiniz. Siyah renk bildiğiniz üzere en asil renkler arasında yerini alır. Şimdi baştan ayağa siyah bir stile bürünmek istiyorsanız Join Us stilini kullanabilirsiniz.

  Siyah kazağınız ile siyah jean pantolonunuzu birleştirerek efsane bir görünüme sahip olabilirsiniz. Ayrıca stilinizde değerlendireceğiniz bot modelinizin rengini de siyah belirleyebilirsiniz. 

Unutmadan mevsim kışsa üzerine diz boyunda siyah bir kaşe alarak tepeden tırnağa simsiyah bir görünüm yakalayarak günün yıldızı siz olabilirsiniz. Siyah tirko kazak ile kargo pantolonunuzu kombinleyip hem sofistike hem de tarz bir görünüm yakalayabiliriz, ayrıca deri uzun postallarla, tarzınızda renk hissedebilirsiniz.

 Sabahları yorgunluktan kalkamayıp, hemen hazırlanma telaşına giren kadınlar siyah kazakları ile siyah kotunu kombinleyip üstüne ise açık mavi bir kot ceket alarak stilinde eşsiz bir görünüme imza atabilirsiniz. Ayrıca siyah, mavi ve beyaz kombinasyonu stilinizde oldukça şık duracaktır. Beyaz ayakkabılarınız ile stilinizde muazzam bir görüntü elde edebilirsiniz. Böyle zor günlerde imdadınıza yetişecek ve hemen kombin yapma fırsatı sunacak siyah kazak kombinleri kurtarıcı kombinleri arasındadır.

Siyah Kazağın Altına Ne Giyilir?

  Bu soruyu cevaplayacak olursak siyah kazak kombinlerinin altına, yırtık açık mavi jean ve koyu gri ayakkabıları tercih ederek tarz bir görünüme kavuşabilirsiniz. Bu kombin biraz sade geldiyse biraz daha farklı bir görünüm istiyorsak yaka siyah kazak, chino pantolonlar ve sandaletlerle yazı kaçmadan yakalayabilirsiniz. 

  Bugün biraz absürt giyinmek istiyorum sadece kendime has, en farklı siyah kazak kombinini ben yapmalıyım diyorsak düz yaka siyah kazak, kahverengi bir pantolon ile basic bir görünüme bürünmek sizin için oldukça uygun olacaktır. Birbirinden şık renkleri ile siyah kazaklarınıza uyum sağlayacak. Tarzınızda fark yaratacaktır.

Ceket ve hırkalar serin geçen havalarda stilinize farklılık katarak harika görünmenizi sağlayacaktır. Birbirinden şık kombinleri hızlıca oluşturabilmek için Join Us renkli yeni sezon dünyasını ziyaret edebilir, stilinizi şahlandırabilirsiniz. Bu sayede stilinizi oldukça kolay bir şekilde tamamlayabilir harika tarzlara imza atabilirsiniz. 

 

Siyah Elbiseler Nasıl Kombinlenmeli?

Gardıropların önemli parçalarından olan siyah elbiseler eşsiz ve zamansız görünümleri ile göz alıcı kombinler yapmayı mümkün kılıyor. Tek renkli ve sade bir elbise ile dahi kusursuz siyah elbise kombinleri rahatlıkla oluşturulabiliyor. Özel davetlerden ofis yaşamına, güinlük hayatın farklı ortamlarından sportif giyime kadar değişik seçenekler sunan bu kombinler, pratik ve kurtarıcı rolleri ile sıklıkla tercih ediliyor. Bu elbiseler, gün içinde elbise değiştirme fırsatı yoksa, hem gündüz hem akşam aktiviteleri için rahatlıkla kullanılabiliyor.

Her mevsimde gönül rahatlığıyla tercih edilebilen siyah elbiseler, tercihe göre klasik ya da modern çizgiler taşıyabiliyor. Kol ve yaka tipleri ile farklı estetik detaylar sunan bu özel modelleri seçerken, boy ve vücut özelliklerinizi göz önünde tutmanız tavsiye ediliyor. Düz siyah elbise şıklığından pileli elbiselerin dinamizmine sayısız seçenek bulunuyor. Giyileceği ortamın özelliğine göre kürk, tüy, püskül, dantel gibi detaylar siyah elbiselerin şıklığını pekiştiriyor. 

 

 Siyah elbise modelleri renk içermeyen, sade ama iddialı tasarımlarıyla ayrıntıların öne çıkmasını sağlıyor. Kısa elbise tercihi yapmak boyu daha uzun gösterirken, mini ya da diz üstü modeller siyah topuklu ayakkabılarla eşsiz bir ikili oluşturuyor. Mevsimine göre şal ya da fularlar elbise kombinlerinin önemli aksesuarları arasında yer alıyor. Kontrast renklerle dikkat çekici bir canlılık sağlanırken, kemer detayları da ışıltılı bir görünüm sunuyor. Şık takı ve aksesuarlar daha etkileyici bir kombinin vazgeçilmez parçalarını oluşturuyor. Siyah elbise nasıl kombinlenir, diye soranlara öncelikle klasik topuklu ayakkabılar yanıtı verilse de, dizüstü çizmeler de olağanüstü siyah elbise ayakkabı kombinleri yapmayı sağlıyor. Siyahın asaleti ile diğer renklerin canlılığını buluşturan renk birleşimleri dikkat çekici kombinler yapmanın sırrını oluşturuyor.

Asil ve zarif duruşu ile çoğunlukla abiye ve gece kombinleri için tercih edilen siyah elbiseler, günlük giyim için de kusursuz ve işlevsel seçimler olarak öne çıkıyor. Elbisenin üzerine kot, bomber gibi montlar giyerek ve spor ayakkabılar ile tamamlayarak oldukça etkileyici bir görünüm elde edilebiliyor. Büyük beden kazak ya da sweatshirt modelleri de işlevsel sportif kombinler arasında yerini alıyor. Dökümlü kazak ve hırkalar özellikle kış kombinleri için sıklıkla tercih ediliyor. Daha bohem bir stil için ise botlar, çizmeler ya da vintage deri ceketler oldukça işe yarıyor. Günlük stilde siyah topuklu ayakkabı deri ayakkabı, bot, kemer, çanta aksesuarları önemli detayları oluşturuyor.

Siyah elbise günlük kombinleri arasında çalışma hayatı için tercih edilen parçalar da özel bir yer tutuyor. Siyah elbise modelleri küçük dokunuşlarla güzel bir ofis kombini oluşturabiliyor. Blazer ceket ve uyumlu ayakkabı modelleri bu konuda epeyce yardımcı oluyor.

Siyah Pantolonlar Nasıl Kombinlenir?

Siyah kot kombinleri kadın; Eminiz ki bayanların dolabında birden fazla siyah pantolon vardır. Siyah pantolon modelleri arasında siyah keten pantolon, siyah jean pantolon, siyah bol paça pantolon, siyah Boyfriend pantolon gibi birçok seçenek bulunmaktadır.

 

Siyah kot pantolon kombini, en çok yapılan siyah pantolon kombin arasında yer almaktadır.

Siyah kot pantolon üstüne hangi renk giyilir?

Hemen hemen tüm renkleri siyah kot pantolon üstüne kullanabilirsiniz. Siyah kot pantolon üzerine üst kombin parçası seçerken ten renginiz ile uyum esas alınmalıdır.

Siyah kot pantolon üzerine giyeceğiz parça, modelinden, rengine ve kullanacağınız ortama kadar kadar değişmektedir.

Spor kombinlerde siyah kot pantolon üstüne basic triko kazak en sık tercih edilen kombinler arasında yer almaktadır ancak siyah kot pantolonlarınızın üzerine bluz veya crop top giyerekte şıklık yakalayabilirsiniz Siyah pantolon siyah kazak kombinleri bayan stilleri de en çok kullanılanlar arasında yer almaktadır. Siyah pantolon siyah kazak üstüne gömlek kullanarak da tarz kadın pantolon kombinleri yapabilirsiniz.

Siyah ve kahverengi kombinasyonuyla yanlış yapmanız mümkün değil. Özellikle sonbaharda kahverengi giymek mevsime uygun bir seçim olacaktır. Siyah kot pantolon, beyaz tişört ve kahverengi hırka kombinini denemenizde fayda var. Ayrıca, leopar topuklu ayakkabılar stilinizi tamamlamanıza yardımcı olacaktır.

Krem, kirli beyaz ve süt beyaz renkler, siyah ile mükemmel eşleşir. İki zıt rengin birbirine olan uyumu aslında sır değil ancak beyazın farklı tonlarını da siyah pantolonla kombinleyebileceğinizi belirtmek isteriz. Mevsime göre üst giysiniz kazak, süveter, gömlek ve tişörtlerinizi siyah pantolon ile kombinleyebilirsiniz. Bunlardan hangisini giyerseniz giyin beyaz ve türevi renkte olanlar siyah kotlarla harika eşleşecektir.

Dilimizde taupe rengi fazla bilinmiyor ve kullanılmıyor. Bu rengi ”kahverengimsi gri” olarak adlandırmamız mümkün. Taupe renginde herhangi bir üst giysiniz var mı bilmiyorum ancak eğer bu renkte bir parçanız varsa siyah pantolonunuzla eşleştirmenizi ısrarla tavsiye edeceğim. Kombini tamamlamak için beyaz deri çantayla son dokunuşu yapabilirsiniz.

Kendi rengiyle kombinlenebilen nadir renklerden biridir siyah. Siyah ile siyahın eşleşmesi oldukça güzel bir silüet oluşturur ancak yine de birkaç yumuşatıcı detaya dikkat etmekte fayda var. Örneğin, yukarıdaki fotoğraftaki gibi komple siyah kombini biraz yumuşatmak için açık renkli tokası olan bir kemer seçebilirsiniz ve üzerine bordo bir mont giyebilirsiniz. Bu detaylar, matem havasını çağrıştıran komple siyahı yumuşatacak dokunuşlardır.

Başarı ile kayıt oldunuz
Bu mail adresi ile kayıt olunmuştur!