SONBAHAR KOMBİN ÖNERİLERİ

SONBAHAR KOMBİN ÖNERİLERİ

Yaz sıcaklarının cıvıl cıvıl enerjisi devam ederken bir yanda da havanın tatlı esintilerle buluştuğu günlerin hazırlıklarına başlama zamanı geldi! Sonbahar geçişine sayılı günler kaldı. Vitrinler sonbahar renkleri ile etrafımızı sarmaya başladı bile. Artık trikolar, hırkalar ve ceketler dolaptan çıkıp size eşlik etmek için hazırda bekliyor. Bu dönemde Sezonun trendlerini kendi tarzınıza uyarlayarak kişiliğinize ve stilinize uygun kombinler yaratabilir, koleksiyonunuza yeni parçalar ekleyip dolabınızdaki ürünlerle birlikte kombinlerinizi zenginleştirebilirsiniz.

 HAREKETLİ  ZAMANLAR

Bu sene hem hareketli hem de sade şıklık içeren sonbahar kombinleri bizi bekliyor. Etnik desenli triko hırkalarla birlikte sizi yazın tatlı sıcağından alıp serin havalara doğru sürüklüyoruz. Sonbaharda pantolonlar ve etekler gardıroplara geri dönüyor. Palazzo pantolonlarınızı çizgili oversize kazaklarla birleştirip kombinlerinizi tamamlıyoruz. Aynı zamanda midi eteklerin üzerine tercih edeceğimiz etek üstü bluzlarla da günlük şıklığı yakalıyoruz.

Bu sezon sonbahar modası bize sosyal hayatımızda ve iş yerimizde her daim zarif ve şık olmayı sunuyor. Şık olmanız gereken bir yere gidiyorsanız tek parça triko uzun elbiseler size rahat bir şıklık sunabilir. Kombinleriniz yalnızca kıyafetlerinizden değil onları tamamladığınız aksesuarlardan da oluşur. Günlük kullandığınız siyah bir triko elbisenizi portatif yaka aksesuarı ile gece şıklığına çevirebilirsiniz.

Bu sezon sonbaharın favorisi yine palazzo pantolonlar. Siyah renk palazzo pantolon ya da beyaz renk palazzo pantolon kombinleri söz konusu olduğu zaman, bu renkler size dokular ve diğer eşleştirilmiş renklerle oynama özgürlüğü verir. Partilerin çok yönlü rengi olan siyah, sakin bir renk rolünü oynayabilir, ancak siyah bol paça pantolonlar için seçeceğiniz üst giyimde, canlı renk seçimi yaparak görünümünüze parlak bir hava katabilirsiniz. Beyaz palazzo pantolonları doğru triko oversize kazaklar ya da beyaz triko hırkalar ile şekillendirmeniz durumunda ihtiyacınıza göre gündelik, yarı resmi ya da salaş palazzo pantolon kombinleri yaratabilirsiniz. Bu sezon kazayağı desenli palazzo pantolonlar favoriniz olacak. Yumuşak tonlardan vazgeçmek istemeyenlerin tercihi ise bej palazzo pantolonlar ya da kahverengi palazzo pantolonlar olabilir. Bej palazzo pantolonlar ile kombin yapabilmek için yine aynı tonlarda crop top seçimi yaparak kıyafetinize farklı dokunuşlar katabilirsiniz.

Rahatına düşkün olanlar için Jogger pantolonlar da sonbaharın favorisi olabilir. Sezonun kilit parçası jogger’larla hareket alanını genişletirken, trend görünümler elde edebilirsiniz. Günlük şıklığı yakalamak için jogger pantolonlar ile şık trikolarınızı bir araya getirebilirsiniz. Oversize triko hırkalar ya da siyah beyaz çizgili triko kazaklar sonbahar kombinlerinize şık bir hava katabilir.

Başarı ile kayıt oldunuz
Bu mail adresi ile kayıt olunmuştur!